Anmeldelser

ADELE i "Flagermusen", Kgl. Teater.

Information 10. dec. 1973:

quote03​  hvorimod der for Tove Hyldgaard er tale om et gennembrud: henrivende at se på, perfekt syngende, den ideale Adele. Som skabt til rollen. Forestillingens lyspunkt.

ADINA i "Elskovsdrikken", Det kgl. Teater.

Politiken, 18. september, 1977: 

quote03  Adina kunne i Tove Hyldgaards skikkelse udfolde al sin ungdommelige charme i et naturligt frigjort spil og tilmed lade sin lyse sopran klinge smukt og medlevende i både koloraturer og i de cantabilt bårne strofer, som partiet lægger op til.

SUSANNA i "Figaros bryllup", Det kgl. Teater.

Aarhus Stiftstidende, 2. februar, 1983:

quote03  Hans (Figaro's) udkårne Susanna blev charmerende fremført af Tove Hyldgaard, som tegnede sig for aftenens længste bifald efter arien "O elskov kom.

HANNAH GLAVARI i "Den glade enke", Lorry.

Kristeligt Dagblad, 3. februar, 1987:

quote03  Det er svært at forestille sig dejligere enke end Hyldgaards. Hun har alt for figuren, sødme, dramatisk talent og en glansfuld stemme, som kan få et Lorry publikum til at lægge kniv og gaffel og bare lytte.

Ekstra Bladet, 31. januar, 1987:

quote03  Kvinden er en besynderlig én, kun lidt kød og lidt skind og lidt ben. Men Tove Hyldgaard er meget, meget mere. Den dejlige sangerinde fik støvle-tramp, drengepift og klapsalver, da hun gav den som Den glade enke i Lor-ry. Det er ikke enhver operasangerinde beskåret. Der skal et godt bryst til og det har hun. En mere smuk og dejlig pige findes ikke. Undskyld Tonny Landy, men hvis din kone var enke, så tog jeg hende straks med til Maxim - og hvad dermed følger.

ADELE i "Läderlappen" ("Flagermusen") i Malmø.

Sydsvenska Dagbladet, 10. Oktober, 1979:

quote03  Men främst i det här laget lyser nog ändå kammarjungfrun Adele, Tove Hyldgaard, hitlånad från Det kgl. Teater. I den lätta och ystra koloraturen utveklar hon et avväpnande graciöst behag, samtidigt som hon har de glittrande och skälmska kvaliteterna i aktionen.

MUSETTE i "La Bohéme", Det kgl. Teater.

Land og Folk, 9. december, 1981:

quote03  Tove Hyldgaard giver os en mere patetisk end sprælsk Musette, men skønt og musikalsk gennemført.

VIOLETTA i "La traviata", Det kgl. Teater

Kristelig Dagblad, 2. februar, 1983:

quote03  Tove Hyldgaard har i titelpartiet sin største og bedste rolle i lang tid som kameliadamen Violetta. Denne mondæne luksusdame er ikke præcis hendes sceniske type. Men hun gav meget smukt udtryk for Violetta's barnlige fornøjelse, hendes sjælekamp, da hun tvinges til at opgive sin eneste virkelige kærlighed, og hendes uskyldsrene tagen-imod Alfredo ved hendes dødsleje. Sangligt imponerede hun stort, især i førsteaktens virtuose stemmekunster og i de stærke følelsesladede udsving i anden akt.

SOPHIE i "Rosenkavaleren", Det kgl. Teater.

Jyllands Posten, 2. februar, 1984:

quote03  ligesom Tove Hyldgaard med overordentlig vokal dygtighed endnu en gang ophævede naturens love, så denne yndigt troskyldige Sophie kunne levendegøres i en helt rigtig udførelse af den dramatiske figur.

GRACE i "Annie", Amager Scenen.

Berlingske Tidende, 22. januar, 1996:

quote03  ​og Tove Hyldgaard var smuk og smukt syngende som sekretæren Grace.

Kontakt Hyldgaard og Landy ApS

Ønsker du yderligere information om booking, kontakt, eller noget helt tredje? Udfyld formularen her og vi vender tilbage hurtigst muligt.

For yderligere kontakt klik herunder

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Showbizz Danmark

Telefon: 70 27 03 92

Email: andy@showbizz.dk

Adresse ARTE booking​

Telefon: 38 48 14 00

Email: booking@arte.dk

Musiker-Børsen

NK Music

Telefon: 70 20 36 48

Email: mail@nkmusic.dk