Undervisning & kurser

Tonny Landy er uddannet af Professor Holger Byrding og docent Vagn Thordal på Det kgl. danske Musikkonservatorium i København og Det kgl. Teater's Operaskole. Han studerede desuden hos Hans Gertz i Stockholm, Ingalil Linden i Göteborg og Susanna Eken i København.

Desuden har Tonny Landy studeret belcanto repertoiret og -stil hos Professor Luigi Ricci i Rom og Liedrepertoiret hos Professor Karl SchmittWalter i München, samt pædagogik hos Professor Oren Brown i New York.

Tonny Landy har givet "Masterclasses" både i Danmark, Sverige og U.S.A., og har især koncentreret sig om den italienske opera, med udgangspunkt i belcanto stil og repertoire, samt lieder og nordiske sange.

Foruden sine øvrige undervisningsaktiviteter har Tonny Landy siden sommeren 2006 hvert år holdt kursus om den italienske opera og den danske sang i Løgum kloster.

quote03  Tonny Landy hører nok til de sangere, jeg har haft det længste samarbejde med her i Danmark... Jeg kan på det varmeste anbefale ham til alle, der ønsker at videreudvikle deres sanglige og interpretative muligheder. Desuden er han en både fantasifuld og koncentrationsskabende vejleder. Og bag hans udtalte humoristiske sans lurer dyb alvor og et ægte hjerte, med en varm humanistisk indstilling overfor de sangere, han får med at gøre.


Friedrich Gürtler, pianist, professor, tidl. Forstander for Opera-akademiet. 

Udtalelse efter kursus om den nordiske romance for Det danske Sangselskab i Ålbæk:

quote03  ​Tonny Landy varetog undervisningen i fortolkning af danske sange, og hans undervisning var fuldt på højde med vort sædvanlige ni-veau, som er sat af tidligere undervisere: Ingrid Bjoner, Judith Beckmann, Sena Jurinac, Walter Berry, Nicolai Gedda o.a.​

Tonny Landy var på sikker grund i det repertoire, han selv har sunget så fremragende; han underviste med en elskværdig myndighed, som gjorde ham afholdt og respekteret af alle på kurset..."

Palle Kibsgaard, tidl. formand for Det danske sangselskab.

Tonny Landy har i 2010 udgivet bogen "Sangerens værksted", hvor han beskriver de sangtekniske og repertoiremæssige udfordinger for den professionelle sanger
Se venligst anmeldelser og udtalelser under rubtikken "Anmeldelser.

Se website omkring kursus i Løgumkloster 2010 her:

http://web.me.com/pianocarol/logumkloster_operacourse/Home.html​​

Kontakt Hyldgaard og Landy ApS

Ønsker du yderligere information om booking, kontakt, eller noget helt tredje? Udfyld formularen her og vi vender tilbage hurtigst muligt.

For yderligere kontakt klik herunder

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Showbizz Danmark

Telefon: 70 27 03 92

Email: andy@showbizz.dk

Adresse ARTE booking​

Telefon: 38 48 14 00

Email: booking@arte.dk

Musiker-Børsen

NK Music

Telefon: 70 20 36 48

Email: mail@nkmusic.dk