Foredrag

​NYT FOREDRAG 2016

​ ... FRA BLOKVOGN TIL DET KGL. TEAter – og hvad siden fulgte...

TONNY LANDY fortæller om sin barndom som ”nøglebarn” under og efter 2. verdenskrig. Om sin debut som drengesanger – om at være landskendt for sin medvirken som en af dansk musiklivs mest benyt-tede sangere, foredragsholdere og undervisere, samt ansat ved Det kgl. Teater i ca. 30 år.

Han fortæller morsomt og levende om mange af de mennesker og kolleger, han traf undervejs – om 50 års partnerskab både professio- nelt og privat med Tove Hyldgaard – om gæstespil i udlandet - og om livet på og bag scenen.

Tonny Landy fortæller også - om det utrættelige arbejde med sig selv og med den uhelbredelige Parkinsons sygdom, som han pådrog sig i mild grad for 4-5 år siden, uden at det fik lov til at påvirke hans pro-fessionelle hverdag - og om udnævnelsen til Ambassadør for Parkinson-foreningen.

Han pointerer vigtigheden af at fastlægge en selvdisciplin ud fra at ”Motion og humor er medicin” - at han gennemfører et fast trænings-program hver eneste dag - og at han føler sig i fysisk topform.

Alt dette og meget mere bliver fortalt med Tonny Landy’s spe-cielle form for humor, som slog så stærkt igennem i hans medvirken gen-nem 8 år i Danmarks Radio’s serie ”Spørg bare – og få svar”!

quote03​  Danske sange og danske sangere - før og nu!

Formålet med dette foredrag er at udbrede kendskabet til tidligere danske sangergenerationer, formidlet bl.a. gennem gamle og nyere indspilninger, samt derigennem også at vise det danske sangsprogs udvikling fra Oehlenschläger til Aakjær.​

​Hjemmeside: www.arte.dk

E-mail: booking@arte.dk

Kontakt Hyldgaard og Landy ApS

Ønsker du yderligere information om booking, kontakt, eller noget helt tredje? Udfyld formularen her og vi vender tilbage hurtigst muligt.

For yderligere kontakt klik herunder

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Showbizz Danmark

Telefon: 70 27 03 92

Email: andy@showbizz.dk

Adresse ARTE booking​

Telefon: 38 48 14 00

Email: booking@arte.dk

Musiker-Børsen

NK Music

Telefon: 70 20 36 48

Email: mail@nkmusic.dk